Wijkplatform Walburg

Buitenspeeldag

Woensdagmiddag 13 juni Buitenspeeldag

buitenspeeldag-226x187Door het hele land worden er op deze dag verschillende straten voor het verkeer afgesloten om de kinderen de gelegenheid te geven veilig op straat te kunnen spelen.

Wijkplatform Walburg, heeft voor de wijk Walburg een sport en spelmiddag georganiseerd op het grasveld bij het Londenseplein, tijdens deze  Nationale  buitenspeeldag. Het is immers veel leuker dat alle kinderen mee kunnen doen aan deze speelmiddag. Woon je in een straat waar je geen buurkinderen van je leeftijd hebt, kun toch aan dit festijn deelnemen en leer je misschien een leuk vriendje kennen die een paar straten verder woont. Het is voor alle kinderen uit de buurt, maar ook voor de kinderen die in deze buurt op school zitten.

De middag begint om 14.00 uur en iedereen kan tot 17.00 uur naar harte lust meedoen aan de activiteiten.

Het wordt een middag vol verrassingen voor alle  kinderen. Leuke sport activiteiten, onder professionele begeleiding, pannenkoeken, limonade en een hoop gezelligheid. Ook voor de aller kleinste zijn er spelletjes en wie weet wel een poppenkast. Neem vooral je ouders mee, want met elkaar kunnen wij er een onvergetelijke  leuke middag van maken.