Wijkplatform Walburg

Nieuwe Wijkagent in Walburg.

RenePelsOnlangs vernamen we dat onze wijkagent Rene Pels Walburg gaat verlaten en elders ingezet zal gaan worden. Met het vertrek van Rene verliezen we een zeer gemotiveerde wijkagent, die zich altijd met hart en ziel inzette voor de Wijk Walburg.

Het zakkerollerteam, de wijkpreventie Walburg en het JOP waren initiatieven, die hij startte of vorm gaf en ook had hij zijn inbreng in het wijkplatform Walburg. Met hem verliest Walburg dus een ervaren wijkagent, die veel van de wijk wist. Overal kon je hem tegenkomen op zijn fiets of scooter, in de avonden bij vergaderingen van en met jeugd, bij wijkplatform vergaderingen of in het WC Walburg en overal ging hij in gesprek met de bewoners. Meestal wist hij door zijn positiviteit, rust en manier van communiceren discussies tot een goed einde te brengen. Door hoe hij is als persoon, zijn kennis en zijn inzet zullen we hem node gaan missen. Vanzelfsprekend wensen wij hem het allerbeste in zijn nieuwe werkomgeving.

Gelukkig is in er ook al een opvolger gevonden in de persoon van Hans Kuiper. HansKuiper
We hopen ook met deze nieuwe wijkagent weer een goede band op te bouwen en wensen hem veel plezier en succes toe in onze wijk!

 

Bas Mol
Voorzitter Wijkplatform Walburg
Coordinator Wijkpreventie Walburg