Wijkplatform Walburg

Halloween Speurtocht

WP walburg Haloween-lrOp 2 november organiseert Wijkplatform Walburg een Halloween Speurtocht in de wijk. Als locatie is voor het grote grasveld achter het Londenseplein gekozen.

De aankleding en sfeer is volledig in Halloweenstijl. De vaste figuren zoals vampier, spin, skelet, de heks, met haar snoepjes en groene limonade zullen je doen griezelen. Maar durf jij de hele speurtocht te lopen, wordt je beloond met een eigengebakken broodje en een mooi griezel verhaal.

De speurtocht is bedoeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar. In diverse tenten kan er gegriezeld worden en kunnen ook de kleine kinderen, later op de avond gewoon gaan slapen zonder angst.

Durf jij het aan om de spinnenkoningin te vinden en van de heks haar drankje te proeven, kom dan op 2 november om 18.30 uur naar het grasveld achter het Londenseplein.

Om ons evenement nog leuker te maken, zijn wij op zoek naar mensen die het vooral heel leuk vinden zichzelf te verkleden en op het terrein rond te lopen, of in een van onze tenten een rol te spelen. Meld je dan zo snel mogelijk aan. Dit kan door een mail te sturen naar Carry@bouwcheck.nl